Mainos
Mainos

Päiväkodin vaatimuslista lapsille ihmetyttää – edes aikuinen ei pystyisi tähän!

Amerikkalaisen päiväkodin vaatimuslista lapsille on aiheuttanut hämmennystä – eikä syyttä.

Reddit-käyttäjä hatcher1981 julkaisi Imgur-sivustolla kuvan, jossa luetellaan paikallisen päiväkodin vaatimukset sinne pyrkiville lapsille. Odotukset tuntuvat kuitenkin olevan suhteellisen korkealla. Erityisesti yksi listan kohdista herätti keskustelua Reddit-palstalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Listalla kerrotaan lapsen olevan valmis päiväkotiin, kun hän osaa esimerkiksi kirjoittaa oman nimensä, pitää kynää oikein, leikata saksilla ja kertoa etu- ja sukunimensä. Jo nämäkin voivat alle 5-vuotiaalle lapselle tuottaa ongelmia, mutta erityisesti yksi kohta pisti Reddit-käyttäjien silmään. Amerikkalaisen päiväkotilapsen pitäisi nimittäin kyseisellä alueella osata vaatimuslistan mukaan myös nimetä ainakin 30 kirjainta.

Tämä muodostunee ongelmaksi, sillä englantilaisissa aakkosissa on itse asiassa vain 26 kirjainta. Tähän vaatimustasoon ei siis voi aikuinenkaan yltää, saati sitten alle 5-vuotias lapsi.

– Hamiltonin kouluilla on epärealistiset odotukset. Olen epäonnistunut valmistelemaan lapseni päiväkotiin, kuvan lisännyt vanhempi kertoo.

Lista herättikin kommenttimyräkän Reddit-sivustolla. Kommentoijat ajautuivat kiistaan siitä, ovatko kirjaimet ja merkit sama asia. Kenties listan outo kohta olikin väärin muotoiltu ja merkitsikin sitä, että lapsen pitäisi esimerkiksi tunnistaa sekä isoja ja pieniä kirjaimia, jolloin merkkien määrä olisi kaksinkertainen? Kaikki kuitenkin olivat yhtä mieltä siitä, että englantilaisista aakkosista ei yksinkertaisesti löydy vaadittua määrää kirjaimia.

Video: Ehkä olisi jo aika opettaa kertotaulukin lapselle?

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot