Mainos
Mainos

Parasta arjessa on...

Normaaleihin aikatauluihin palaaminen on monelle suurta herkkua, mutta lähes yhtä moni taas kaipaa takaisin lomalle. Kumpi sopii sinulle paremmin?

Koti-osion kyselyyn vastanneiden mukaan parasta arjessa on aikaisin herääminen ja arjen rutiinit, sillä se keräsi vastausvaihtoehdoista eniten ääniä, hieman alle 26 prosenttia.

– Olen virkeämpi kun päivän rytmi on säännöllinen esim. ruoka-ajat, nukkumaan meno ym., nimimerkki Minä toteaa.

– Ehdottomasti arjessa on parasta normaalit aikataulut ja virkeä paluu töihin. Hyvin levätyn loman jälkeen on kiva palata taas rutiineihin. On mukavaa, kun on taas tekemistä, eikä vain jatkuvaa lorvailua! Tulee pirteä ja aktiivinen olo, nimimerkki Näin on! komppaa.

Lähes yhtä moni haluaisi palata takaisin lomalle, sillä vastaajista hieman alle 24 prosenttia haluaisi taas nukkua pitkään ja nauttia vapaista aikatauluista.

– Onhan töihin meno mukavaa, kun on mukavat työkaverit. Aamuheräämisissä taasen ei ole mitään kivaa. Olisi ihanaa nukkua joka vuorokaudessa 12-14 tuntia. Normaalirutiineissa se vain ei onnistu, lapsiperheessä! nimimerkki Paula vaikeroi.

Kumpi on sinulle tällä hetkellä mieluisampaa, lomailu vai tavallinen arki? Jätä kommentti ja perustele vastauksesi.

Kuvat: Shutterstock

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme