Mainos
Mainos

Pariloitu siikatartar

Ainekset:

  • 2 tuoretta siikafilettä
  • 1/2 hienonnettu sipuli
  • 1/2 dl hienonnettua ruohosipulia
  • suolaa
  • valkopippuria
  • 1/2 sitruunan mehu
  • Mätikastike:
  • 1/2 dl siian mätiä
  • 1 dl creme fraichea
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka sitruunanmehua

Valmistusohje:

Nypi siikafileet ruodottomiksi ja poista nahka. Hienonna fileet veitsellä. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja laita puoleksi tunniksi jääkaapiin.

Lisää sipuli ja ruohosipuli sekä sitruunamehu. Muotoile pyöreiksi pihveiksi ja paista nopeasti kuumalla pannulla.

Sekoita siianmätiin creme fraiche, mausta ja tarjoile tartarin kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme