Mainos
Mainos

Pariloitua graavisiikaa ja ruisleipäsalaattia

  • 150 g tuoretta, suomustettua siikafileetä
  • 1 tl merisuolaa
  • 2 viipaletta ruisleipää
  • 1 kovaksi keitetty kanamuna
  • 0,5 dl sinappikastiketta
  • tilliä, valkopippuria, sokeria

Poista ruodot siikafileestä nyppimällä. Ripottele päälle suolaa, hieman sokeria, pippuria ja tilliä päälle. Kääri kelmuun ja anna suolaantua seuraavaan päivään. Sipaise kalan nahkapuoli kevyesti öljyllä. Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja pariloi siikapalat nahkapuolelta nopeasti. Varo ettei kala kypsy, tarkoitus on ainoastaan saada kaunis paistopinta ja makua nahkapuolelle. Viipaloi paksuhkoiksi viipaleiksi. Kuutioi ruisleipä pieniksi kuutioiksi. Hienonna joukkoon muna ja sekoita sinappikastike. Lisää runsaasti hienonnettua tilliä ja tarjoa lusikallinen salaattia siian lisäkkeenä.

- Toim. Sami Hiltunen

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot