Mainos
Mainos

Parmesan-vihannekset

  • 1 kukkakaali
  • 1 parsakaali
  • 3 porkkanaa
  • 1 kesäkurpitsa
  • (1 sitruuna)
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl raastettua parmesania
  • 1 puntti basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Paloittele kasvikset reiluiksi paloiksi. Keitä hyvin suolatussa vedessä kunnes kasvikset ovat kypsiä, mutta niissä on vielä hyvä purutuntuma. Valuta hyvin ja mausta kuumana oliiviöljyllä, basilikan lehdillä, parmesanilla ja mustapippurilla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme