Mainos
Mainos

Parsakaalikeitto 7.8.2000

toim. Ari Malmberg
8 dl vettä
1 tl suolaa
3 - 4 parsakaalia
1 sipuli
2 porkkanaa
1 - 2 valkosipulin kynttä puserrettuna
1 rasia sulatejuustoa
1 tl pippurisekoitusta
150 - 200 g palvikinkkua
persiljaa koristeeksi

Leikkaa parsakaalit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli ja leikkaa porkkanat viipaleiksi. Keitä kasviksia suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Lisää joukkoon puserretut valkosipulin kynnet, sulatejuusto ja pippuriseos. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.

Lisää kuutioitu tai suikaloitu palvikinkku. Tarkista maku ja lisää makusi mukaan mausteita. Koristele keitto silputulla persiljalla.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme