Mainos
Mainos

Pergolan rakentaminen

Hòla Reiska! Kun kotiudun täältä Espanjasta niin pitäisi ruveta rakentamaan pergolaa. Mistä saisin perustusohjeet savipohjalle ja miten rakentaminen olisi parasta aloittaa. Siis kyllästetystä puusta on kysymys. Katson juuri ohjelmaanne, ja se on erittäin havainnollinen. Kiitos teille!

Riippuu siitä minkälaista pergolaa olet suunittelemassa. Helpoimmillaan pohjan saa tekemällä koolauksen kestopuusta nurmikon päälle, seuraavaksi helpoin tapa on kuoria pintamaa pois, laittaa suodatinkangas, ja täryttää murske tiiviiksi patjaksi pergolan alle. Päälle taas koolaus maavaraisena kestopuusta.

Seuraavaksi järein tapa on kaivaa montut, valaa anturat ja pilarit, joiden nokkaan tekee koolauksen ja kannen. Pilarit on routasuojattava, etteivät ne elä. Rankin tapa on valaa betonista kantava laatta, mutta mielestäni ei kovinkaan järkevä. Päätä siis mitä haluat ja kysy apua joltakin paikkakuntasi ammattilaiselta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme