Mainos
Mainos

Peruna-siskonmakkarakeitto 1.3.2000

1 kg jauhoisia perunoita
1 purjon vaaleat osat
vettä
suolaa
mustaa pippuria
1 dl kevytkermaa
500 g siskonmakkaroita

Kuori ja lohko perunat. Pese purjo ja leikkaa se paloiksi. Keitä perunalohkot ja purjo suolalla ja mustalla pippurilla maustetussa vedessä aivan kypsiksi.
Kaada osa keitinvedestä toiseen astiaan. Soseuta perunat ja purjo, lisää keitinvettä tarvittaessa. Lisää kerma. Purista pieniä siskonmakkarapalloja keittoon. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, jotta siskonmakkarat kypsyvät, mutta keitto ei pala pohjaan.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme