Mainos
Mainos

Perunalastut ja dipit

Perunalastut

  • 8 perunaa
  • rypsiöljyä

Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi lastuiksi. Huuhtele perunalastut vedessä ja kuivaa ne liinassa. Lämmitä sentin verran öljyä pannussa ja friteeraa perunalastuja vähän kerrallaan. Lisää tarvittaessa öljyä pannuun. Ota lastut pois ennen ruskistumista. Suolaa kevyesti.

Tryffelimajoneesi

  • 2 keltuaista
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 2½–3 dl öljyä
  • (1 rkl etikkaa)
  • ½ tl tryffeliöljyä

Guacamole

  • 3 kypsää avokadoa
  • 2 valkosipulikynttä
  • ¼ punainen paprika
  • 1 kaltattu tomaatti
  • 1-2 chilipippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 limetin mehu
  • suolaa
  • pippuria

Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi hedelmä kuoresta. Murskaa avokado lusikalla. Pilko valkosipuli, paprika, tomaatti ja chilipippurit mahdollisimman pieneksi silpuksi. Yhdistä kaikki aineet tahnaksi ja tarkista maku. Laita tunniksi jääkaappiin.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot