Mainos
Mainos

Perunalohilaatikko

  • 8-10 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 100-200 g graavikirjolohta tai savukalaa
  • ½-1 dl silputtua tilliä tai ruohosipulia
  • 3 dl maitoa
  • 1 rasia sulatejuustoa
  • 1 tl rouhittua viherpippuria tai 1/4 tl valkopippuria
  • suolaa

Kuori perunat, porkkana ja sipuli. Halkaise kasvikset, pane halkaistu pinta työlautaa vasten ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Levitä puolet viipaloiduista kasviksista voideltuun laakeaan vuokaan. Levitä päälle ohuet kalaviipaleet sekä tillisilppu ja loput kasvisviipaleet.

Mittaa kattilaan maito ja sulatejuusto nokareina. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Mausta rouhitulla viherpippurilla ja suolalla. Kaada seos vuokaan. Kypsennä ruokaa 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 1 tunti 15 minuuttia.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot