Mainos
Mainos

Pestomarinoidut silakat

Ainekset:

  • 500 g silakkaa fileinä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa
  • 0,5 l vettä
  • 1-2 tl suolaa
  • 2-3 dl tuoreita basilikan lehtiä
  • 2 dl maissi-/rypsiöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa (mielellään Maldon-suolaa)

Valmistusohje:

Sekoita väkiviinaetikka, vesi ja suola. Liota silakkafileitä etikkavedessä vähintään 4 tuntia tai yön yli. Valuta silakat huolellisesti etikkaliemestä.

Silppua basilikan lehdet monitoimikoneessa tasaiseksi vähässä karkeassa suolassa, jotta väri säilyy. Lisää öljyä ohuena nauhana ja anna pyöriä tasaiseksi.

Mausta pippurilla ja suolalla ja jos haluat voit lisätä vähän murskattua valkosipulia. Sekoita silakoiden kanssa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot