Mainos
Mainos

Pihasta uusi olohuone

Kuumana kesäpäivänä toivoo toisinaan voivansa muuttaa pation puolelle. Se ei ole hullumpi ajatus, ja oleskeluun sopiva pihamaa, oli se sitten mökillä tai kotona, voi olla todella tyylikäs!

Upealla pihamaalla ei kannata tyytyä tylsän tavanomaisiin sisustusratkaisuihin. Yhdistele rohkeasti vanhoja elementtejä uuteen; yhdistelmänä toimii esimerkiksi parivaljakko puinen pitopöytä ja modernisti muotoillut, muoviset design-tuolit.

Meren läheisyydessä pihalle sopivat muun muassa kansituoli-tyyliset istuimet ja pehmusteiden ja tekstiilien värimaailmaan kuuluvat vahvasti vaalean- ja veden sininen. Tummansininen tuo puolestaan takapihalle arvokkaan ilmapiirin, ja sinisillä tekstiileillä sekä riippuvilla kynttilöillä viimeistelty tumma patiokalustus tarjoaa tilan tunnelmaillallisille.

Koripunostuolit yhdisteltyinä vaaleisiin sävyihin ja ihaniin, ympäröivän luonnon väreihin sointuviin tyynyihin kuuluvat rauhoittavalle terassille. Myös raskaampaa materiaalia, kuten valurautaisia tuoleja, voi käyttää pienessä tilassa luodakseen ranskalaisen kahvilatunnelman. Raikasta vaikutelmaa vaaleilla kukilla, mutta pidä yleissävy teeman mukaisesti hämyisän sinertävänä.

Katso kiehtovia ja kotoisia vinkkejä pihan sisustukseen TÄÄLTÄ.

MTV3

Lähde: www.hgtv.ca

Kuvat:Lehtikuva

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme