Mainos
Mainos

Pihlajanmarjahyytelö

Tänä vuonna pihlajan oksat notkuvat marjojen painosta. Runsaan sadon ansiosta on marjojen säilönnästä tullut useita kysymyksiä. Pihlajanmarjahyytelö on helppo makean hapan säilöntäherkku lisäkkeenä ja leivonnaisissa nautittavaksi.

2 l pihlajanmarjoja
4 dl vettä

hillosokeria saman verran kuin valmista siivilöityä mehua
Mittaa kattilaan marjat ja vesi. Keitä hiljalleen noin 30-40 minuuttia. Siivilöi marjat mehusta. Mittaa mehu takaisin kattilaan. Lisää hillosokeria yhtä paljon kuin sait keitettyä mehua. Keitä hiljalleen noin 10-15 minuuttia. Laita pari tippaa mehua kylmälle lautaselle. Jos ne jähmettyvät, on hyytelö valmista.

Purkita hyytelö pieniin hyvin pestyihin ja kuumennettuihin purkkeihin. Sulje jäähtyneenä ja säilytä kylmässä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot