Mainos
Mainos

Pikkukoira koki sankarillisen lopun – kuoli pelastaessaan perhettään käärmeeltä

Perhe joutui sydäntäsärkevän tilanteen eteen, kun heidän urhea koiransa kuoli suojellessaan perhettä myrkylliseltä käärmeeltä.

Australialainen Evengeline Lim, 54, kertoo viime tiistaina astuneensa ulos pyykkikorinsa kanssa, kun yhtäkkiä hän kuuli 10-vuotiaan Cooper-koiransa haukkuvan aggressiivisesti. Tilannetta tarkistamaan mennyt nainen huomasi pian kauhukseen pienen chihuahuansa kamppailevan ruskean käärmeen kanssa.

Vaikka nainen kuinka huusi koiraa luokseen, se ei luovuttanut, vaan jatkoi kamppailuaan käärmeen kanssa.

– Se ilmeisesti pelasti minua käärmeeltä, Lim kertoo.

Purema vei urhean koiran kymmenessä minuutissa

Vaikka naisen perhe sai lopulta koiran turvaan asettamalla kukkaruukun käärmeen päälle, valitettavasti oli jo liian myöhäistä – Cooper oli saanut kuolettavan pureman.

– Se vaikutti olevan täysin kunnossa, se ei läähättänyt, vain istui paikoillaan, Lim kertoo tilanteen jälkeisistä hetkistä. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Muutaman minuutin kuluttua täysin terveeltä vaikuttaneen koiran kunto alkoi kuitenkin heiketä. Perhe toimi nopeasti ja lähti kiidättämään koiraa eläinlääkärille, mutta valitettavasti nopea toiminta ei auttanut pelastamaan koiraa, vaan se menehtyi sydämenpysähdykseen kymmenen minuutin kuluttua hyökkäyksen päättymisestä.

Perhe on surun murtama koiran äkillisestä poismenosta, sillä lemmikki oli heille todella rakas. Se kulki perheen mukana niin lomamatkoilla kuin kuntosalireissuillakin. Lohdutusta tilanteeseen tuo kuitenkin tieto siitä, että koiran voidaan sanoa kuolleen sankarina. 

Lähde: CourierMail

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme