Mainos
Mainos

Pikkulapsi ei viihtynyt joulupukin sylissä – viittoi vanhemmilleen "salakoodin", jota moni ei ymmärrä

Hulvaton kuva vauvasta kiteyttää monen lapsen tunnelmat vieraan joulupukin syliin joutumisesta.

Joulun aikaan monessa kauppakeskuksessa vierailee joulupukki, jolle lapset saavat käydä kertomassa lahjatoiveitaan. Toisinaan pukin sylissä voi päästä parku, jos ison, parrakkaan miehen rooli ei ole pikkulapselle aivan selvä.

Eräs pikkuinen viestitti vanhemmilleen itkua ja huutoa hienovaraisemmin, että pukin sylistä olisi päästävä pois. Jo useita vuosia sitten sattuneesta tapauksesta tuli somehitti, kun vuosittain ystävilleen tapahtuneesta Facebookissa muistuttavan Kerry Spencerin ystävä kehotti tätä twiittaaman kuvan kaikelle kansalle.

"Opetimme vauvallemme viittomakieltä. Tämä on viittoma, joka tarkoittaa "apua". Olkaa hyvät", Spencer twiittasi. Kuvasta on tykätty jo liki 30 000 kertaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Spencer korostaa, ettei lapsen viittoma ole täysin oikeaoppinen, mutta se on viittoma, jota tämä käytti aina apua pyytäessään, ja jonka vanhemmat ymmärsivät. Spencer myös twiittasi kuvan oikeaoppisesta viittomasta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme