Mainos
Mainos

Pikkupurtavaa piknikille

juustoa ja hunajaa, cocktailkurkkuja ja salamia ja marinoituja oliiveja

4 annosta

  • Ainekset:
  • vuohenmaitogruyereä
  • hunajaa
  • cocktailkurkkuja
  • hyvää salamia
  • 200 g oliiveja
  • 2 rkl tuoretta basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruunanmehu ja raastettu kuori
  • 2 tl balsamicoa ja 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje:

Kuutioi juusto ja laita jokaiseen palaan cocktailtikku. Dippaa juusto kuutioita hunajaan ja nauti. Viipaloi salami ohuiksi siivuiksi ja tarjoa cocktailkurkkujen kera. Sekoita oliivien marinadin ainekset ja oliivit keskenään.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme