Mainos
Mainos

Pikkutyttö turhautui puheliaaseen vierustoveriin – tilanne ratkesi hillittömällä tavalla: "Kukaan ei puhunut minulle sen jälkeen"

Hulvattomista videoistaan tuttu pikkutyttö Mila tylyttää uusimmalla videolla lentokoneessa viereensä istunutta puheliasta naista.

Katie Staufferin  Mila-tyttö on oikea koomikko. Stauffer julkaisee Instagram-tilillään paljon kuvia ja videoita Milasta ja tämän kaksoissiskosta eri tilanteissa.

Nyt Mila on kerännyt jo 1,3 miljoonaa katselukertaa uusimmalla Instagram-videollaan, jossa pieni koomikko kertoo lentokoneessa sattuneesta ärsyttävästä tilanteesta – ja sen hillittömästä ratkaisusta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Videolla Mila kertoo istuneensa lentokoneessa omalle paikalleen, aivan "puheliaan Kathyn viereen". 

"Kuka olet? Miksi olet niin kiinnostunut elämästäni?" Mila kertoo ajatelleensa vierustoverin jutellessa. Tyttö kertoo vain halunneensa rentoutua lentomatkalla.

"Hei, lapsi. Minulla ei ole lainkaan ystäviä", Mila kuiskaa esittäessään "Kathya".

Tällaisia keskusteluja Mila kertoo käyneensä tuntemattoman vieruskaverinsa kanssa.

"Mikä haluat olla isona?"
"En minä tiedä, olen 2-vuotias."

"Kuka on lempiprinsessasi?"
"Se, jota yritän katsoa tässä iPadillani."

"Kenen luo olet menossa vierailulle?"
"En saa puhua tuntemattomille."

Mila kertoo tilanteen ratkettua yllättävänkin luontevasti.

"Ajattelen itsekseni, että kuinka saan tämän naisen lopettamaan minulle puhumisen... Sitten ihme tapahtui. Kakkasin vaippaani! Rehellisesti sanottuna, kukaan ei puhunut minulle sen jälkeen", Mila tunnustaa.

Lähde: Instagram

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme