Mainos
Mainos

Pistoulla maustettu kasviskeitto

Kasviskeitto

  • 300 g kuivattuja yön yli liotettuja valkoisia papuja
  • 1 pieneksi paloiteltu kesäkurpitsa
  • 500 g herneitä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 dl valkoviiniä
  • 1 l kasvislientä
  • suolaa
  • pippuria
  • parmesaaniraastetta tarjoiluun

Hienonna sipuli ja valkosipuli ja pehmennä ne isossa kattilassa. Lisää valkoviini ja kiehauta. Yhdistä pavut, kesäkurpitsa, herneet ja kasvisliemi kattilaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta keittoa noin puoli tuntia, soseuta ja tarkista maku. Tarjoile pistoun ja parmesaaniraasten kera.

Pistou

  • 250 g tomaatteja
  • 1 iso nippu basilikaa
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 6 rkl oliiviöljyä (Lanfranchi)

Kalttaa tomaatit ja poista niistä siemenet. Jauha tomaatit, basilika, valkosipuli ja oliiviöljy tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.

Resepti: Nicolas Thieulon

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot