Mainos
Mainos

Poliisilla erikoinen pelastustehtävä: Nettikansa rakastui katua ylittävään hylkeeseen

Ruotsin poliisin Facebookissa jakama pelastustarina on ihastuttanut lukuisia ihmisiä ympäri maailmaa. 

Ruotsin Gävlenissä poliisit saivat maanantaina erikoistehtävän, kun heidän tuli pelastaa kadulle eksynyt hylje takaisin veteen. Poliisin esimerkillinen toiminta on kerännyt kiitosta.

Hylje houkuteltiin kalan avulla veteen

Kun poliisit saapuivat tapahtumapaikalle, pieni hylkeenpoikanen oli ylittämässä katua suuren yleisön ympäröimänä. Hylje oli poliisin mukaan erittäin hyvässä kunnossa, mutta todella väsynyt.

Hylje houkuteltiin takaisin veteen kalan avulla, jonka ystävällinen ravintoloitsija lahjoitti poliiseille. Väsymyksen vuoksi hyljettä jouduttiin kuitenkin kantamaan osan matkaa, mutta heti, kun hylje pääsi veteen, se piristyi ja ryhtyi uimaan ja pyörimään ympäri.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Voimme vain toivoa, että hylje löytää ulos lahdesta, ja että siellä on paljon kalaa hänelle, Facebook-päivityksessä kerrotaan.

Gävlenin poliisin tiedottaja Mikael Hedströmin julkaisema postaus on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä ja positiivisia kommentteja.

Lähde: Independent

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme