Mainos
Mainos

Poliisimestari täydentää värikästä muumiperhettä

Muumilaakson Poliisimestaria on toivottu jo pitkään Arabian muumivalikoimaan. Kevään kunniaksi sympaattinen lainvalvoja saa oman mukin ja kulhon.

Oliivinvihreässä Arabian mukissa ja kulhossa Poliisimestari pohdiskelee tutkimuksiaan ja kastelee kukkasia.

– Poliisimestari on niin hauska ja täyssympaattinen hahmo. Hänen virkansa on aivan turha Muumilaaksossa. Eihän siellä rötöstele kuin Haisuli silloin tällöin. Poliisimestari keskittyykin pääasiassa ruusujen hoitoon ja kahvin juontiin, naurahtaa Tove Slotte, joka piirtää hahmot Arabian mukeihin ja kulhoihin.

Tarkoin harkittu värimaailma tekee Arabian muumivalikoimasta elävän ja kehittyvän keräilysarjan. Poliisimestarin oliivinvihreä tausta kertoo hahmon puutarhainnostuksesta!

– Suurin osa alkuperäisistä piirroksista on mustavalkoisia, joten väritys on aina haaste! Se on haaste myös keraamisen teollisuuden näkökulmasta, joka ei voi valmistaa mitä tahansa värisävyä, kertoo Tove.

Hauskat Poliisimestari-muki ja -kulho tulevat myyntiin maaliskuun puolessavälissä.

Lähde ja kuvat: Arabia

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme