Mainos
Mainos

Pölli tyyli vapaasti: Tämä lastenhuone kestää aikaa

Uusimmassa Tyylivarkaat –jaksossa inspiraatiokotina oli kerrostalossa sijaitseva viisihenkisen perheen asunto, jonka on sisustanut sisustussuunnittelija Hanna Luoma.

Sisustuksen päävärinä on valkoinen, jota mustat yksityiskohdat ryhdittävät. Sisustus on moderni mutta mukana on ripaus vanhoja esineitä, vaaleaa luonnonpuuta sekä kasvien tuomaa vihreää väriä.

Tyylivarkaissa ei kuitenkaan päästy tutustumaan inspiraatiokodin upeisiin lastenhuoneisiin, jonne Noora Shingler päästää katsojat nyt kuitenkin videoblogin kautta.

– Upeita valaisimia, kaikki tila on hyödynnetty. Kompaktisti käytetty tila, jossa kaikki tarpeellinen löytyy, Noora kuvailee pienen tytön huonetta.

Pienen pojan huone on pohjaratkaisultaan samanlainen, samanlaiset säilytys- ja valaistuselementit toistuvat asunnon eri huoneissa. Tekstiileillä ja värivalinnoilla on tehty pojan huoneesta asukkaansa näköinen.

– Pienen tytön äitinä olen kiinnostunut sisustusratkaisuista, jotka kestävät aikaa, Noora vinkkaa.

Katso upeat lastenhuoneet ja inspiroidu tästä tyylistä Noora – Tyylivaras vapaalla videoblogissa:Design sopii myös lastenhuoneeseen

Tyylivarkaat MTV3-kanavalla tiistaina 1.5. klo 20.05 jaksolla Uuden kivitalon korkea olohuone.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme