Mainos
Mainos

Porkkana-broilerimureke

Porkkana-broilerimurekemassa ei ole aivan yhtä kiinteää kuin perinteinen jauhelihamurekemassa, mutta kiinteytyy uunissa kypsennettäessä jääden herkullisen mehukkaaksi.

  • 350 g broilerin jauhelihaa
  • 5 (n. 300 g) porkkanaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 dl kermaviili, kevytkermaa, ruoanvalmistuskermaa tai vettä
  • 2 kananmunaa
  • 1 tl rakuunaa
  • 1 tl kirveliä
  • 1-2 tl suolaa
  • mustapippuria

Kuori ja raasta porkkanat raastimen hienoimmalla terällä. Yhdistä korppujauhot, kermaviili ja porkkanaraaste. Anna korppujauhojen turvota hetki. Lisää turvonneen porkkana-korppujauhoseoksen joukkoon kananmunat sekä kaikki mausteet. Yhdistä massaan lopuksi myös broilerin jauheliha. Sekoita tasaiseksi. Muotoile murekemassa voideltuun pitkulaiseen tai soikeaan uunivuokaan kostutetuin tai öljytyin käsin. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot