Mainos
Mainos

Porkkana-broilerivokki

  • marinadi:
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 sipuli
  • 1 chili
  • n. 2 cm:n pala inkivääriä
  • 400 g marinoimattomia broilerinfileesuikaleita
  • 4 porkkanaa
  • 1 rkl öljyä
  • n. 2 dl kookosmaitoa
  • pinnalle:
  • paahdettuja auringonkukansiemeniä ja tuoretta korianteria
  • 1. Kuori sipulit ja leikkaa ne suikaleiksi. Halkaise chili poista siemenet ja leikkaa malto suikaleiksi. Kuori ja suikaloi inkivääri.
  • 2. Sekoita marinadin aineet keskenään ja laita broilerinfileesuikaleet marinadiin.
  • 3. Kuori ja leikkaa porkkanat suikaleiksi.
  • 4. Kuumenna vokkipannu, lisää pannuun öljyä ja kuullota porkkanasuikaleita öljyssä. Lisää seuraavaksi broilerinpalat marinadin kanssa. Kaada päälle kookosmaito ja kypsennä kunnes broilerit ovat kypsiä. Laita lopuksi pinnalle halutessasi auringonkukansiemeniä ja tuoretta korianteria. Tarjoa nuudeleiden kanssa.

- Toim. Sonja Blåberg ja Ari Malmberg

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme