Mainos
Mainos

"Primaverassa on rento ja rehevä tunnelma"

Marimekon ja Iittalan tuore yhteissatsaus sisustuksen alalla on nimeltään Primavera.

Iittalaa edustavat kokoelman astiat: muki, kahvikuppipari, juomalasi, annoskulho, tarjoilukulho, munakuppi, matala lautanen ja tarjoilulautanen.

Marimekolta puolestaan tulevat sarjan pöytäliina, tabletti, paperilautasliinat, tarjotin, pannunalunen, iso ja pieni peltipurkki, patakinnas, pannulappu, esiliina ja kylmälaukku.

Primaveran on suunnitellut Maija Isola vuonna 1974. Maijan tytär Kristiina on muokannut kuvion kuhunkin tuotteeseen sopivaksi. - Primaverasta näkyy, että skandinaavinen retrosuuntaus jatkuu. Äitini suunnitteli kankaan Marokossa ollessaan, värit ovat voimakkaat, mutta kuitenkin kaipaus Suomeen näkyy lopputuloksessa, kertoo Kristiina Isola.

Primaveran värivaihtoehdot ovat Suomen sininen, mansikan punainen ja auringonnousun oranssi.

Vahvan Unikko-buumin jälkeen Marimekon keulahahmo Kirsti Paakkanen uskoo vahvasti Primaveraan. -Koti on tärkeä asia. Tässä on ihana aamiainen lähtökohtana, mutta se toimii myös muissa tilanteissa, kuten ystävien keskeisissä tapaamisissa. Primaverassa on rento ja rehevä tunnelma.

Tuotteet ovat kaupoissa huhti-toukokuun vaihteessa.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme