Mainos
Mainos

Pubivisassa nolo huijausyritys: "En ollut koskaan kuullutkaan sellaisesta henkilöstä"

Pubivisassa ei saisi huijata, eihän?

Pubivisojen mestari, englantilainen Cheish Merryweather julkaisi tiistaina Facebookissa hauskan kertomuksen siitä, millainen on luultavasti historian huonoin huijausyritys perinteisessä pubin asiakkaiden kesken järjesteyssä leikkimielisessä visailussa.

"Tänään todistin hulvattominta huijausta visailussa", Merryweather kirjoitti Facebook-päivityksessään.

Visassa oli pyydetty nimeämään näyttelijä, joka esittää (Breaking Bad -sarjassa) Skyler Whitea. Eräs tietokilpailuun osallistunut porukka oli merkinnyt vastaukseensa "Nee Lambert".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ajattelin, että se oli outoa, sillä en ollut koskaan kuullutkaan sellaisesta henkilöstä. Kirjoitin Googleen Nee Lambert puhelimellani, ja tämä oli ensimmäinen asia, joka nousi esiin... Kuolin nauruun, Merryweather kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Kuvakaappauksesta ilmenee, että Wikipedia kertoo Skyler Whiten perässä, että tämä on omaa sukua Lambert eli née Lambert. Jos visailuhuijarit olisivat malttaneet lukea hieman pidemmälle, heille olisi selvinnyt, että Whitea esittävä näyttelijä sen sijaan on Anna Gunn.

Lähteet: Mashable, Facebook

***

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme