Mainos
Mainos
Mainos

Puhdista matot ja sohvat uskomattoman helposti – katso video!

Mattoihin ja sohviin lika kertyy ikävästi, sillä niiden peseminen ei ole yhtä yksinkertaista kuin muiden kodin tekstiilien. Kun avuksi ottaa tehokkaan tekstiilipesurin, ratkeaa ongelma kuitenkin käden käänteessä.

Tekstiilipesurille sopivia puhdistuskohteita:

  • matot
  • patjat
  • kangaspäällysteiset nojatuolit ja sohvat
  • auton istuimet
  • kaikki vesipestävät tekstiilit, joita ei voi irrottaa konepesuun

Kärcherin painehuuhteluperiaatteella toimiva tekstiilipesuri toimii näin: pesuainevesi suihkutetaan puhdistattavaan kohteeseen, lika ja kosteus imuroidaan samalla laitteella pois. Imuri kuivaa suurimman osan kosteudesta, jolloin puhdistettu pinta kuivuu nopeammin.

Muista, että on tärkeää varmista tekstiilin pesuohjeesta, että se on vesipestävä. Jos et ole varma vesipesusta, kokeile pesuria ensin varovaisesti esimerkiksi nojatuolin takapuolelle. Anna kuivua ja katso, kuinka kangas käyttäytyy.

Pese tekstiilit ensin yhdensuuntaisin vedoin – ja varmista puhdistuminen vielä risteävin vedoin, että kaikki kuidut tulevat varmasti pestyksi.

Katso videolta, kuinka tekstiilipesuri toimii!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme