Mainos
Mainos

Punaherukkakeitto mascarponevaahdolla

10 annosta

  • Ainekset:
  • 3 l punaherukoita
  • 5 dl sokeria
  • 3 dl vettä
  • haluttaessa karpalolikööriä mausteeksi
  • Mascarponevaahto:
  • 3 dl mascarponejuustoa
  • 4 dl vatkattua kermavaahtoa
  • 2 appelsiinin raastettu kuori
  • 2 dl tomusokeria

Valmistusohje:

Keitä punaherukat ja sokeri kattilassa. Lisää vesi ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Paseeraa siivilän läpi ja jäähdytä mahdollisimman nopeasti. Ohenna keittoa tarvittaessa vedellä.

Mascarponevaahto:

Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään. Muotoile jäähtyneen keiton päälle lusikalla genelli. Keiton voi tarjoilla myös lämpimänä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot