Mainos
Mainos

Punaisilla laivoilla Välimeriteema maaliskuussa!

Maaliskuussa Viking Line tarjoaa ruokaa ja viinejä Välimeren maista. Viking Line tekee teeman merkeissä yhteistyötä kolmen viinintuottajan kanssa, jotka ovat Miguel Torres Espanjan Kataloniasta, Michel Laroche Languedocista Etelä-Ranskasta ja Feudi di San Gregorio Italiasta Campanian viiniseudulta. - Jokainen Välimeren ruokalista sisältää viinisuositukset. Viking Linen viiniraati on valinnut kuhunkin ruokaan sopivat viinit, kertoo varustamon ravintolapäällikkö Jan Weckström.

Pubeissa tarjotaan tapaksia. Joka laivalla on Sardiniasta kotoisin oleva italialainen kokkivieras, joka laatinut oman Ship's Specialmenyyn keittiömestarin Paolo Milanin johdolla. Kokkivieraiden ruokalistat ovat erilaisia, mutta kaikkiin kuuluu antipasti (alkuruoat), primi piatti (väliruoat) secondi piatti (lämminruoat) ja dolchi (jälkiruoat).

Laivojen arkadien varsilla on näyttely, jossa on esillä kuvia Michel Larochen viinitilalta teemalla "Le vin est une art". Näissä tiloissa järjestetään myös viininmaistajaiset yhteistyökumppanien viinitarhojen yhdeksästä eri viinistä.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot