Mainos
Mainos

Puolukkapuuro

4–5 annosta

  • 4 dl vettä
  • 1dl maitoa
  • 2 dl puolukkasosetta
  • ¾ dl mannasuurimoita
  • ¾ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • hyppysellinen suolaa

Kaada vesi ja maito kattilaan ja kuumenna kiehuvan kuumaksi. Lisää kiehuvaan nesteeseen puolukkasose ja mannasuurimot. Lisää tämän jälkeen sokeri, vaniljasokeri ja hieman suolaa.

Sekoita aineksia ja anna kiehua hiljakseen 6–8 minuuttia. Siirrä kattila liedeltä ja anna puuron jäähtyä. Vatkaa kylmää puuroa sähkövatkaimella. Näin saat puurosta pehmeää ja ilmavaa.

Tarjoa lasista. Lusikoi lasin pohjalle vatkattua puolukkapuuroa ja kaada päälle villimarjakiisseliä. Viimeistele annos ripottelemalla kiisselin päälle hieman mysliä.

Resepti: Sara la Fountain

(Täydellinen päivä 17.4.2008)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme