Mainos
Mainos

Putkimiehen vinkki: Röörit auki erikoisella niksillä

Apua! Menikö vessasi tukkoon, eikä viemäripumppua ole vielä tullut hankittua? Ei, hätää, sillä tällä putkimiehen vinkillä viemäri aukeaa tehokkaasti ilman apuvälineitä. 

Viemäripumppu on tehokas työkalu, jolla tukkoon mennyt vessanpönttö aukeaa hetkessä. Harva meistä kuitenkaan omistaa viemäripumppua, sillä sen arvon ymmärtää vasta tilanteen sattuessa.

Vaikka et tätä apuvälinettä omistaisikaan, apu on kuitenkin lähellä. Tarvitset ainoastaan hieman nestemäistä pesuainetta, kuten tiskiainetta tai nestemäistä pyykinpesuainetta.

Putket auki pesuaineella – näin se toimii

1. Kaada noin desin verran nestemäistä pesuainetta WC-pönttöösi. Saippua on vettä raskaampaa, jolloin se valuu itsestään pöntön pohjalle.

2. Anna aineen vaikuttaa 20–30 minuuttia. Tässä ajassa pesuaine ehtii valua putkistoon ja avata tukoksen.

3. Kaada kuumaa vettä pönttöön ja tukoksen pitäisi poistua kuin itsestään.

Jos tukos ei aukea, toista pesuainekäsittely uudelleen. Voit myös jättää pesuaineen vaikuttamaan yön ajaksi, jolloin tukos on todennäköisesti poistunut aamuun mennessä.

Video: Kun vessa on saatu auki, kannattaa lavuaari puhdistaa videon vinkkien avulla. 

Lähde: Tiphero

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme