Mainos
Mainos

Puulattia on kylmä - Miksi?

Kysyisin että mistä johtuu ja mitä kannatta tehdä kun meillä on puulattia ja se tuntuu kylmälle. Meillä ei ole lattialämmitystä. Talossa on maanvarainen laatta. Millaista remonttia tai toimenpidettä suosittelet? T:Vilukissa

Kiitoksia kysymyksestä. Ensimmäisenä kannattaa tarkistaa mahdollinen veto ikkunapuitteista sekä seinien rajoista. Kylmä tuntuu yleensä siksi, että ilma pääsee lattialla liikkumaan liiaksi.

Syynä useimmiten on vuoto ikkunapuitteista, vanhoissa taloissa ikkunoiden alle syntyneistä eristepainaumista sekä seinien ja lattioiden sekä välikaton rajoissa olevista vuodoista. Myös 2-lasisten ikkunoiden kylmä sisäpinta laittaa ilman liikkeelle. Nämä kannattaa tarkistaa ensimmäisessä vaiheessa.

Kylmä voi tulla myös lattian alta tai lattialaudoituksen ja eristeen välistä. Tämä on mahdollista korjata vain laudoitus irrottaen ja eristettä lisäämällä.

Terveisin Sakke

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme