Mainos
Mainos

Rahaa huonekalualan koulutukseen

Etelä-Pohjanmaan TE-keskus on myöntänyt runsaat 1,14 miljoonaa markkaa tälle vuodelle huonekaluteollisuuden avainhenkilöiden koulutukseen. Koulutus tapahtuu Seinäjoen ammattikorkeakoulun Jurvan käsi- ja pienteollisuusalan yksikössä.

Rahoituksesta vajaa puolet tulee Euroopan sosiaalirahastosta. TE-keskus on varautunut rahoittamaan hanketta myös vuosina 2002-2003 yli puolellatoista miljoonalla markalla. Tavoitteena on kouluttaa 20 nuoren yritysjohtajan joukko huonekaluteollisuuden kehityksen avainhenkilöiksi. Koulutukseen osallistuu yritysjohtajien lisäksi myös muuta henkilökuntaa, yhteensä noin 200 henkilöä.

Esityksen koulutuksen järjestämisestä on tehnyt 25 huonekalualan kärkiyrityksen perustama Pohjanmaan Huonekaluteollisuuden Kehittämiskeskus Oy.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot