Mainos
Mainos

Rahalla ei saanut rakkautta – lottovoittaja jätti ahneen poikaystävänsä

Teinilottovoittaja Jane Park jätti poikaystävänsä Mark Scalesin. Hän sanoo poikaystävän käyttäneen hänen avokätisyyttään hyväksi, uutisoi The Sun.

Miljoona euroa lotossa voittanut britti, Jane Park, yritti ostaa rahalla rakkautta. Riitaisa parisuhde ei kuitenkaan toiminut, ja Jane pisti poikki poikaystävänsä kanssa. Lottovoittaja myöntää yrittäneensä ostaa rakkautta muun muassa 7 000 punnan arvoisella Rolexilla, jonka Mark Scales myi parin eron jälkeen eteenpäin 1 100 punnalla tarvitessaan nopeasti käteistä.

Jane sanoo monien ystäviensä yrittäneen varoittaa häntä tulemasta hyväksikäytetyksi, mutta rakkaus on toisinaan sokea. Jane penää nyt takaisin nimissään olevaa autoa, jota Mark ei suostu luovuttamaan oikealle omistajalleen. Hän sanoo entisen poikaystävänsä olevan kuin käärme, jolla ei ollut oikeita tunteita häntä kohtaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jane myöntää olleensa liian avokätinen entiselle poikaystävälleen.

– Hän ei koskaan hankkinut töitä, koska tottui saamaan kaiken minulta, Jane tilittää lehdelle.

– Hän käytti minua hyväksi rahojeni takia. En aio hankkia uutta poikaystävää hetkeen.

Jane voitti miljoona euroa ollessaan 17-vuotias. 

Lähde: The Sun

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme