Mainos
Mainos

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi edelleen

Rakennusyritysten liikevaihto jatkoi heinä-syyskuussa kasvuaan. Tilastokeskuksen kausikuvaajan mukaan liikevaihto oli 12 prosenttia suurempi kuin vuoden 1999 heinä-syyskuussa. Vuoden toisen neljänneksen aikana vastaava kasvu oli 13 prosenttia.

Talonrakentamisen liikevaihdon kasvu hidastui hieman. Se oli vuoden kolmannella neljänneksellä 14 prosenttia suurempi vuotta aiempaan verrattuna. Edellisellä vuosineljänneksellä vastaava lukema oli 17 prosenttia.

Maa- ja vesirakentamisen liikevaihdon kasvu taas vauhdittui selvästi kolmannella vuosineljänneksellä. Liikevaihto kasvoi heinä-syyskuussa 5 prosenttia edellisvuodesta, kun toisella neljänneksellä liikevaihdossa oli prosentin kasvu.

Rakennusyritysten maksama palkkasumma oli kolmannella neljänneksellä 9 prosenttia suurempi kuin vuonna 1999. Toisella vuosineljänneksellä vastaava kasvu oli 17 prosenttia.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme