Mainos
Mainos

Rakuunaporkkanat

  • 1 kg porkkanoita
  • ½ puntti rakuunaa
  • suolaa
  • oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu

Kuori ja pilko porkkanat suupalan kokoisiksi paloiksi. Keitä suolatussa vedessä melkein pehmeiksi, eli muista tarkkailla porkkanoiden kypsymistä. Kun ne ovat sopivan kypsiä, siivilöi keitinvedestä ja laita kulhoon. Silppua porkkanoiden sekaan tuore rakuuna, purista sitruunan mehu ja lorauta sekaan pari kolme ruokalusikallista oliiviöljyä. Rouhi sekaan vielä suolaa myllystä ja tarkista maku. Tarjoa joko lämpiminä tai viileänä lisukkeena vaikka salaatissa.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme