Mainos
Mainos

Ranska teemana viinimessuilla

Ranska on tällä kertaa teemana, kun ViiniExpo 2004 Trade Days for Wines and Spirits järjestetään Helsingin Messukeskuksessa maaliskuussa. Kyseessä on yksi koko Itämeren alueen suurimmista viinin ja alkoholikaupan tapahtumista.

Viinien lisäksi esitellään myös väkeviä alkoholijuomia. ViiniExpossa on noin 50 näytteilleasettajan tuotteita maailman kaikista viinimaista. Ranskan lisäksi osanottajia on mm. Saksasta, Italiasta, Itävallasta, Portugalista, Sveitsistä ja Australiasta.

Teemamaa Ranska uudistaa parhaillaan voimakkaasti viinintuotantoaan, ja se näkyy tietysti myös messuilla. Messujen seminaariaiheeseen Ranskalainen paradoksi johdattaa 17. maaliskuuta dosentti Kari Poikolainen.

Kolme ensimmäistä päivää 17.-19. maaliskuuta tapahtuma on avoinna alkoholikaupan ammattilaisille ja 20. maaliskuuta viinistä kiinnostuneelle täysi-ikäiselle yleisölle. Viime vuonna yleisöpäivänä oli ennätysmäärä väkeä eli yli 4200 kävijää.

Messukeskuksessa järjestetään samanaikaisesti hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalan ammattilaisten Gastro 2004- ja Kala 2004 -messut. Kalamessujen yleisöpäivä on 20.3.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme