Mainos
Mainos

Ranskalainen kalasoppa

  • 2 purjosipulia tai pientä sipulia
  • 2-4 valkosipulin kynttä
  • 1 porkkana
  • 2 rkl öljyä
  • 3-4 persiljanoksaa
  • 2 timjaminoksaa
  • 1 tlk tomaattimurskaa
  • 1 l kalalientä
  • sitruunamehua
  • (ripaus sahramia)
  • 400 g ahvenfileetä (tai muuta kalaa)
  • suolaa, valkopippuria

Puhdista ja paloittele kasvikset. Kuullota kasviksia öljyssä muutama minuutti. Lisää persilja, timjami, (sahrami) tomaattimurska ja kalaliemi. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsät. Siivilöi liemi talteen, soseuta kasvikset ja lisää sose takaisin liemeen. Tarkista maku.

Lisää paloitellut kalat liemeen ja keitä hiljaisella lämmöllä kypsiksi n. 10 min. Lisää lautasella keiton päälle paahdettuja patonkikuutioita ja juustoraastetta.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot