Mainos
Mainos

Ranskankermakurkut

  • 2-3 kiinteää avomaankurkkua
  • 2-3 rkl kevytranskankermaa tai kermaviiliä
  • ripaus suolaa ja sokeria
  • n. 1/2 dl hienonnettua persiljaa
  • 1. Pese kurkut ja kuori ne halutessasi. Leikkaa kurkut viipaleiksi ja nosta ne kannelliseen kulhoon tai hölskyttele kurkut kahden lautasen välissä.
  • 2. Lisää mausteet ja kermanviili ja hölskyttele kurkut meheviksi.
  • Tarjoa lisäkkeeksi.

- Toim. Kati Nappa

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot