Mainos
Mainos

Rapeasti kuorrutetut silakat

  • 400 g silakkafileitä
  • 1 tl suolaa, valkopippuria
  • 1 pkt pekonia
  • 2 viipaletta vaaleaa leipää
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • persiljaa tai tilliä
  • 2 dl juustoraastetta

Ripottele hiukan suolaa ja pippuria silakkafileiden päälle. Lado fileet voideltuun uunivuokaan.

Pilko pekonit suikaleiksi ja tiristä ne pannulla omassa rasvassaan. Murenna leipä. Sekoita leivänmurut, raastettu sitruunan kuori, yrtit ja pekoni. Lisää jäähtyneeseen seokseen juustoraaste. Ripottele seos silakkafileiden päälle.

Kypsennä uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa kalan kanssa timjamilla maustettuja viipaloituja uuniperunoita ja raikasta salaattia.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme