Mainos
Mainos

Rapeat paistetut kasvikset

Miten saan pidettyä kasvikset rapeina, kun ne paistetaan pannulla? Yritin paistaa jäisiä wok-vihanneksia, mutta ainakaan öljy ei auttanut t.Heli

Kasvikset säilyvät parhaiten rapeina, kun pikapaistat ne todella kuumalla pannulla nopeasti sekoitellen. Pannuun kannattaa lorauttaa pikkuisen öljyä. Monille kasvikselle riittää muutaman minuutin kypsennys. Jäiset kasvikset vaativat vain hiukan enemmän aikaa. Vokkipannu on oiva apuväline kasvisten pikapaistamiseen. Kasvikset säilyvät rapeina vain hetken, joten ne pitää syödä välittömästi valmistuksen jälkeen.

Terveisin Sonja

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot