Mainos
Mainos

Raveja lounasaikaan

Lounasravit rantautuivat Suomeen vuosi sitten ja hyvän menestyksen johdosta niiden pitämistä päätettiin jatkaa. Tarkoituksena on tarjota ihmisille mahdollisuus seurata ja pelata raveja keskellä päivää.


Kesätauon jälkeen lounasravien syyskausi alkaa 10.8. Tampereella. Näihin keskipäivän raveihin on ilmainen sisäänpääsy. Yleisöpalvelujen tarjonnan laajuus on ravien järjestäjän päätettävissä, mutta lounasta on joka tapauksessa tarjolla.

Lounasraveja ajetaan joka perjantai eri radoilla. Raveja järjestävät radat ovat Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Seinäjoki ja Turku.

Keskipäivällä ajetaan tunnissa viisi autolähtöä. Lähdöt tapahtuvat 14 minuutin välein alkaen kello 12.06 niin, että viides lähtö tapahtuu kello 13.02. Voittaja-, sija- ja kaksari-peliä pelataan lounasraveissa kaikissa lähdöissä. Päivän Duon kohteina ovat lähdöt kolme ja neljä. Troikkaa pelataan lähtöön viisi. Lounasravien numero on aina kaksi (2).

Teksti ja kuva: Pirje Paananen, Suomen Hippos

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme