Mainos
Mainos

Raviurheilun legendat

Suomalaisen raviurheilun maailmaan on syntynyt vuosien aikana jo useita legendoja. Tähtien talli on paikka, johon kaikista suurimmat suomalaiset huippuhevoset pääsevät.


Tällä hetkellä Tähtien tallissa on 14 hevosta, seitsemän suomenhevosta ja seitsemän lämminveristä. Kaikki nämä hevoset ovat tehneet urallaan loisteliasta työtä. Talliin kuuluu legendaarisia hevosia Charme Asserdahlista Vieskeriin.

Raviurheilun kuuluisia tähtiä voi nähdä vielä myös radalla. Tähtitamma Passionate Kemp on jo rikkonut monenlaisia ennätyksiä ja leimannut itsensä historian kirjoihin. "Suomalaisten hevonen" on ravannut itsensä kansan sydämiin ja odotukset ovat kovat myös tulevaisuuden suhteen.

Poniraviurheilun puolella tällä hetkellä yksinvaltiaana on Ylöjärvellä majaileva ME shettis Golda Apache. Tämä voitontahtoinen poni on rikkonut monia maailmanennätyksiä, alitti ensimmäisenä maagisen kahden minuutin rajan ja ylitti ensimmäisenä, poneille hurjan, 10 000 euron voittosumman.

Lisätietoja:

Teksti: Pirje Paananen, Suomen Hippos

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme