Mainos
Mainos

Rehottaako keittiöpuutarha? Tässä nippu reseptejä sen hyödyntämiseen!

Sivumaku-blogisti Jani kokkaa ahkerasti oman keittiöpuutarhansa antimista herkkuja. Oletko koskaan maistanut friteerattuja kesäkurpitsan kukkia? Entä pastaa pekonilla ja herneillä?

Sivumaku-blogisti Jani hankki siirtolapuutarhamökin kesällä 2011, ja armottomana kulinaristina hän tietysti kasvattaa raaka-aineita pihallaan itse. Muista, että et tarvitse valtavaa pihaa keittiöpuutarhan kasvatukseen, vaan voit viljellä omalla parvekkeella tai vaikka keittiössäsi.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme