Mainos
Mainos

Renkaiden ja vesijälkien poisto ehjiltä lakkapinnoilta

Tarvittavat aineet:

  • Liberon Ring Remover puhdistusainetta
  • Nukkaamatonta kangasta tai trasselia

Toimi näin:

1. Ravista purkkia voimakkaasti.

2. Kaada ainetta nukkaamattomalle kangaspalalle.

3. Hankaa renkaat ja muut vesijäljet pois. Jos jäljet ovat hankalia poistaa, voidaan kankaansijasta käyttää teräsvillaa karkeudeltaan 0000. Teräsvilla kuulostaa hurjalta, mutta näin hieno teräsvilla ei naarmuta pintaa.

4. Lopuksi käy koko pinta kevyesti läpi, koska jos hankaat vain renkaat poi, saattaa pinta näyttää näiltä osin kiiltävämmältä kuin loppuosa kalustetta.

Ring Removerilla voidaan puhdistaa ja kiillottaa myös kuluneita ja likaisia (nuhruisia) lakkapintoja ja se sopii myös kuparin ja messingin kiillotukseen.

Kosteuden takia vioittuneen lakkapinnan korjaaminen

Tarvittavat aineet:

  • Liberon Finishing Oil
  • Liberon Ring Remover puhdistusainetta
  • Nukkaamatonta kangasta tai trasselia

Toimi näin:

1. Levitä Finishing Oil öljy pinnalle ohuesti kankaalla tai trasselilla. Öljyn tulisi imeytyä lakkapinnan alle sen vioittuneista kohdista.

2. Ylimääräinen öljy tulee hangata pois muutaman minuutin kuluttua.

3. Viimeistele pinta Ring Remover -puhdistusaineella. Se poistaa lakan pinnalta loput öljystä ja tasoittaa vioittunutta lakkaa. Ring Removerilla voidaan puhdistaa ja kiillottaa myös kuluneita ja likaisia (nuhruisia) lakkapintoja ja se sopii myös kuparin ja messingin kiillotukseen.

Liberon-tuotteiden myynti: Hyvin varustetut rautakaupat, sisustustavaratalot, tavaratalot, väriliikkeet ja muut erikoiskaupat.

Tiedustelut Hanart Oy, Järvenpää 09-279 0830 tai info@hanart.fi, www.hanart.fi , www.liberon.fi

(T.i.l.a. 1.3.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme