Mainos
Mainos

Robbie Williamsin kotona

Millainen on laulaja Robbie Williamsin luksuskoti?

Robbie Williams on saavuttanut popurallaan kaiken, mutta tyttöystävistä hän ei ole onnistunut pitämään kiinni. Kuva hänen kodistaan ehkä selittää osaltaan miksi. Tähti nimittäin osti 16 miljoonan euron jättikartanon ökyalueelta vakuuttaakseen rakastettunsa, näyttelijätär Ayda Fieldin innokkuudestaan yhteiselämään. Ihan kiva ele.

Mutta: haaveilevatkohan naiset missään muualla kuin Harlekiini-kirjoissa sisäsuihkulähteestä ja mahtipontisesta portaikosta, jota pitkin voi laskeutua iltapuvussa?

Toinen mutta: mitä iloa on seitsemästä makuuhuoneesta, jos paranormaaleihin ilmiöihin hurahtanut isäntä viettää yönsä uforetkillä läheisessä autiomaassa?

Robbie ei taida ymmärtää, että naiset ovat onnellisia pienissä kerrostalokämpissäkin, jos vain perusasiat – kuten elämänkumppanin suhteellisuudentaju ja läsnäolo – ovat kunnossa.

Kuva: All Over Press, WireImages

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme