Mainos
Mainos

Routareristys

Rakennan maalle uutta ulkorakennusta. Olen käyttänyt routaeristeenä styroksia ja muovia estämään styroksin kostuminen. Kuinkahan paljon minun täytyisi laittaa hiekkaa ja multaa peittämään muovi, jottei se kesällä näkyisi, mutta styroksi toimisi kuitenkin hyvänä eristeenä. Rakennuksen yhteyteen tulee myös sauna. Mitä olisi hyvä käyttää saunan sisälle seinien kostumisen estoksi?
Routaeristeiden on oltava niin syvällä, etteivät ne vaurioidu niiden päällä tapahtuvasta liikenteestä. Jos talon vieressä ei ole kuin kävelyliikennettä, riittää noin 30-40 cm maata routaeristyksen päällä. Saunan seinät voi käsitellä eri valmistajien saunasuojalla. Kauppanimet vaihtelevat valmistajien mukaan. Lauteita ei pidä käsitellä millään.

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot