Mainos
Mainos

Rumat johdot muuttuvat sisustusesineiksi – lue bloggaajan ihana vinkki!

Sähköjohdot muuttuvat kauniiksi sisustusesineeksi helposti pienen kikan avulla.

Lamppujen johdot, elektroniikkalaitteiden johdot, jatkojohdot ja laturit täyttävät tehokkaasti varsinkin pienen asunnon nurkat. 

Design Love Fest -sisustusblogissa esitellään helppo keino kodin johtojen koristelemiseksi ja organisoimiseksi. Tämä koristeluidea toimii parhaiten valkoisiin, paksuihin johtoihin!

Tarvitset vain kolmea tai neljää eri väristä paperipintaista teippiä, sakset ja hieman kärsivällisyyttä.

Leikkaa teippirullista muutaman sentin mittaisia pätkiä ja kieputa ne johdon ympärille haluamassasi järjestyksessä. Voit laittaa esimerkiksi kahta väriä vierekkäin, jättää sitten muutama senttiä tyhjää ja kieputtaa taas muutama teippiraitaa lisää johtoon.

Blogista löytyy myös askarteluohje kätevälle nahkaiselle johtopidikkeelle. Nahkapidikkeen avulla saat niputettua johdot siististi yhteen. Jos askartelu ei ole sinun juttusi, voit solmia johdot yhteen tavallisen nahkanarun avulla. Askarteluliikkeissä myydään monenlaisia kauniita nauhoja ja naruja!

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme