Mainos
Mainos

Ruotsalainen potenssijuoma tulee Suomeen

Ruotsalaisen Magic-House Ab:n kohuttu energiajuoma Niagara tulee myös Suomen markkinoille. Ruotsalaisjuoma sisältää tavanomaisen kofeiinin lisäksi yrttejä, joita intiaanien sanotaan käyttäneen rakkauselämänsä kohentamiseen. Pieneen siniseen pulloon pakattu hintava juoma on ollut menestys etenkin Yhdysvalloissa, jossa Niagaraa juodaan tällä hetkellä yli kaksi miljoonaa pulloa kuukaudessa.

Suomessa Niagaran markkinointi kohdistetaan iltamenoja harrastavalle trendikkäälle kaupunkilaisväestölle, sillä juomaa on saatavilla lähinnä kahviloissa, ravintoloissa ja yökerhoissa. Juoman maahantuonnista ja markkinoinnista vastaavan Noisy Trading Oy:n mukaan Niagaraa on saatavilla myös muutamissa trendikampaamoissa ja tietotekniikkaliikkeissä.

Suuren kofeiini- ja yrttiuutepitoisuutensa takia Niagaraa ei suositella lapsille, odottaville äideille eikä kofeiinille herkille henkilöille.

(Lähde: Finfood)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme