Mainos
Mainos

Ruusut kevään juhliin

Ruusu on kaunis ja klassinen kukka kevään juhliin. Se on näyttävä niin isona kimppuna kuin yksittäisenä kukkana. Ruusun lakastuessa voit käyttää kukan kuivuneita terälehtiä koristeena. Kokosimme kevään juhliin sopivia erilaisia ruusuideoita.

Aaltomaljakkoon on laitettu suuri peikonlehti ja yksi lyhyeksi leikattu ruusu. Käytännölliseen piikkisikaan painetaan neljä erimittaista ruusua ilman lehtiä, ja se asetetaan peikonlehden koloseen. Helppoa!

Ruusuja voi surutta lyhentää. Kolmesta ruususta ja muutamasta karhunheinästä saa jo mukavan keveän asetelman, jonka jokainen osaa tehdä.

Jo yhdestä kukasta saa iloa. Kahvikuppiin asetettu ruusu ilahduttaa pienellä pöydällä tai vaikka kylpyhuoneessa. Maljakkoa valitessa kannattaa käyttää mielikuvitusta.

Kuvauksissa käytetyt kotimaiset ruusut toimitti Huiskula Oy. Lisätietoa kukkien hoidosta, kukkatrendeistä ja kukkaideoita www.huiskula.fi sivujen Kukkien Ystävä -sivuilta.

Upeat kukkakimput sitoi Kukkakauppa Living Room, Yrjönkatu 8-10, Helsinki, 09-647 664, www.livingroom.fi

(T.i.l.a. 26.4.2006)

Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme