Mainos
Mainos

Saako lähestyvä joulu sinut vain ärsyyntymään? Tässä on lahjapaperi juuri sinulle!

Vihdoinkin on kehitelty tuote, joka tiivistää paketointia inhoavien tuntemukset. Lahjansaajan huumorintaju kannattaa kuitenkin varmistaa.

Turhautumistaan jokavuotiseen joululahjarumbaan voi purkaa ostamalla kultaisin ”Merry F*cking Christmas” -tekstein koristeltua punaista lahjapaperia. Kiltti suomennos kuuluu: "Hiton hyvää joulua".

– Tämä paperi täsmää täydellisesti mielialaani aattoa edeltävänä iltana joululahjoja paketoidessani, iloitsee Sharen Facebookissa.


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Tuote on täydellinen henkilöille, jotka välittävät joulusta juuri sen verran, että jaksavat nähdä vaivaa sen näyttämiseen.

– Olisi niin hauskaa kääriä lahjat tähän paperiin, mutta siten että tekstiosio olisi sisällä. Yllätys ääliöt! visioi Katie.

Paperiin käärityt lahjat kannattaa kuitenkin ojentaa ihmiselle, joka ymmärtää vitsin.

– Ihanaa. Toivon löytäväni kaupan, jossa lapseni saavat opetella lukemista ja pitää hauskaa. Ei juhlallisella, vaan keskustelevalla ja kunnioittavalla tavalla, kommentoi lahjapaperia ironisesti Shelby.

***


Kommentoi

Uusimmat: Lifestyle

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme